06 apríla 2009

SPRÁVA Z AKCIE - ANTON LAUČEK v KAFE KAMALA

. 06 apríla 2009

Priatelia, v piatok 3. apríla sme úspešne usporiadali čítanie ružomberskému spisovateľovi Antonovi Laučekovi v kaviarni Kamala, ktorá bola opäť plná, čo nás veľmi teší.

  Okrem literatúry chtivých ľudí sa akcie zúčastnili aj staré páky - teda Boris. Síce prišiel asi 20 minút po začiatku, ale to sa mu ešte odpúšťa. Ospravedlnil sa tým, že doma niečo zase majstroval, tentokrát to bolo s kompostoviskom. Aj Buzzycat dorazil - na svojom bycikľi, ktorý poznáme z klipu ku jeho pesničke Bycikel. Po akcii išiel za bratom Jakešom.

  Prišli aj naši kolegovia Marcel a Jakub zo Zvolena. Opäť to s príchodom do Martina nemali jednoduché, ale nebudem to tu vypisovať, prečítajte si to na Jakubovom blogu, na ktorý sa dostanete kliknutím na link s jeho menom.

  Ďakujeme aj Hedvige, doktorandke z Ružomberka, že si našla cestu k nám.  Poďakovanie patrí aj Petrovi Mišákovi - s Laučekom sa veľmi dobre poznajú a po piatkovej akcii môžeme povedať, že aj výborne dopĺňajú pri rorzprávaní zážitkov.

  Koniec koncov, vedľa v paneli môžete vidieť fotky z akcie, ktoré nám s radosťou ponúkol náš priaznivec Filip Struhárik. Za túto medveďiu službu mu vrúcne poďakuvávame.

 

O NÁS

Moja fotka
Martin, Turiec, Slovakia
literárny spolok mladých umelcov martinských

Blog Archive