30 marca 2009

Konečne, znova, akčne

. 30 marca 2009

     Pozdravujeme všetkých čitateľov nášho blogu. Po prekliate dlhej dobe sa opäť hlásime s pár riadkami, aby sme potešili nielen Vás, čitateľov, ale aj samých seba. Koniec koncov, keď sme už tie pompézne rite sveta, delikventi a kultúrni molosi, tak si to skromne môžeme dovoliť. A na Vás sa môžeme vysrať.
     V piatok sme boli v Kežmarku. Miška - kolegyňa z Campusu nás pozvala na literárny večer do Ponorky. Úžasný alternatívny priestor ponúkol strechu nad hlavou nielen nám, ale aj dvom hudobným skupinám - The Pillows a Olgoj Chorchoj. Hrali vynikajúco, zchuti sme sa vyskákali.
     Nocovali sme v miestnom klube mládeže. Boris so SuArim hrali mikado, pridal sa k nim aj Miloš. Dovesela sa zabávali, a o tom vlastne bol aj celý výlet na východ Slovenska. Dobre si pokecať, načerpať novú inšpiráciu a po dlhej dobe sa stretnúť. 
     Treba povedať, že tento zámer sa viacmenej podaril. Miške ďakujeme za pozvánku na skvelý literárny večer, na ktorom sme sa mohli aj my autorsky podieľať a tešíme sa na ďalšie podobné stretnutia.

 

O NÁS

Moja fotka
Martin, Turiec, Slovakia
literárny spolok mladých umelcov martinských

Blog Archive