13 októbra 2007

Aj my sme boli Žilinský literárny festival !

. 13 októbra 2007

Priatelia, s hrdosťou treba skonštatovať, že aj my - členovia nášho skromného klubu - sme boli súčasťou Žilinského literárneho festivalu. Festivalu, ktorý patrí k najuznávanejším a najlepším svojho druhu na Slovensku. Aj my sme prispeli k tomu, že sa literatúra dostala bližšie k obyčajnému človeku a spoločne dúfajme, že aj tie naše literárne počiny z almanachu niekoho potešia.



Patrí sa poďakovať. V prvom rade Pavlovi Urbanovi. Díki, Pavel, že si nás pozval a organizoval počas celého týždňa! Na znak vďaky ti všetci členovia posielajú zborové : Ty svináááááááááá!!!


    Poďakovať sa patrí aj ostatným ľudom okolo festivalu, najmä organizátorom z Artfora. Priatelia, vo vašom kníhkupectve sme sa cítili veľmi príjemne! Festival bol úžasný, ešte dlho naň budeme spomínať.



   Ďakujeme aj radovým občanom Žiliny, že to s nami vydržali a žiaden z nich nás nenakopal do riti. Fajný bol aj burčiačik, ktorý nám predávala pani z dreveničky na námestí po celý týždeň.
   

   V neposlednom rade ďakujeme otcovi národa, Andrejovi Hlinkovi, že nás počas celého týždňa schovával pod reverendu a a všetkých nás pojal do svojho rozkročeného náručia. Vďaka ti, otče!!!


   Ďakujme si aj navzájom. Všetci sme spoločne prispeli k všeobecnému pokoju a skvelej atmosfére. Kiežby sme sa aj o rok stretli na Žilinskom literárnom festivale, priatelia !

     



 

O NÁS

Moja fotka
Martin, Turiec, Slovakia
literárny spolok mladých umelcov martinských

Blog Archive