11 septembra 2007

Vyhodnotenie testu vedomostí 2.

. 11 septembra 2007

     Tak sa nám to pekne rozdelilo. Na zadanú doplňovačku: „Prezident klubu Jeremiáš Kazinski nemá rád...“ sa odpovede rôznili. Oficiálne vyhlásenie prezidenta sa nám do týchto chvíľ nepodarilo získať, preto uvádzam aspoň túto štatistiku :
     Z istého hľadiska si takmer polovica z vás myslela správne, že Jeremiáš nemá rád mladé dievčatá – bolo vás 49 percent – ale úplná pravda to nebola. Percentuálne na druhom mieste sa ocitla odpoveď, že prezident nemá rád Diazepam, čo bolo taktiež mierne pravdivé tvrdenie, ale treba uviesť, že keď už niet čoho, nepohrdne ani Diazepamom...Teda za správne tvrdenie to považovať nemožno. Ostáva teda posledná možnosť, ktorá je viac ako správna – náš pán prezident kategoricky nenávidí ostrý vietor do tváre, najmä pri pravidelnej turistike, lyžovaní, vodnom lyžovaní, skateboardingu, tenise, americkom futbale, rybárčení, šplhaní na lane, hádzanej, a taktiež pri prechádzkach nočnou – mnohokrát už rannou – Prahou.
     Tí, ktorí ste označili správne, môžete si mädliť ruky – dostanete výhru! A to nie hocijakú! Pre prvého z vás, ktorý sa prihlási na centrále klubu Optimum m.u.m. je pripravený týždenný pobyt s polpenziou vo hviezdičkovom hoteli Gádžo, ktorí sa nachádza v lukratívnej a turistami veľmi navštevovanej časti Turca – na sídlisku Bambusky. Neváhajte a nemrhajte čas! Výhru vám môže vyfúknuť niekto iný!

 

O NÁS

Moja fotka
Martin, Turiec, Slovakia
literárny spolok mladých umelcov martinských

Blog Archive