17 júna 2007

Zašiváreň u Chytrolína, 16. júna 2007

. 17 júna 2007

     Konečne sme sa po dlhej dobe stretli. V sobotu, 16. júna 2007 sme si za miesto našej klubovej stretávky určili príjemné prostredie Zašivárne u Chytrolína v centre Martina. Okrem dobrého pivka nás privítali aj príjemné poveternostné podmienky, ktoré v značnej miere prispeli k celkovej kvalite filozofovania a hľadania Optima.

     Každý z prítomných členov - boli sme štyria (po prvýkrát v histórii klubu v takom hojnom počte) - na úvod prezradil ostatným novinky so svojho vnútorného, vonkajšieho i intímneho života, čo akiste navodilo tú správnu rodinnú atmosféru.

     Aďo Hašta prišiel s kyticou - áno, priniesol čerstvé kvety so svojej záhrady. Postupne nám vysvetľoval, čo má aký účinok a samozrejme sme každú rastlinu aj ochutnávali. Musím sa priznať, že mne osobne najviac chutila medovka. suari doslova zožral celú žltú ružu, tak mu zachutila. Andrej si vyjedal z vrecka košele šalviu, mätu a aj rebarboru. Neviem, či proti - sediaca skupinka pivkachtivých povaľačov odišla kvôli nám, pretože sa na nás pozerali s údivom na tvári, akoby sme im niečo urobili.

     Inteligentná debata prešla plynule od klubových noviniek k schizofrénii. Aďo sa opäť osvedčil ako chodiaca encyklopédia a okrem teoretických znalostí maniodepresívnej schizofrénie, katatónnej schizofrénie či postschizofrenickej depresie nám aj prakticky sprístupnil informácie o jeho kamarátovi Borisovi. Plodne a zaujímavo sme po príchode Aničky prešli k téme ľudských orgazmov a taktiež sme verejne odsúdili poživateľov psychotropných, omamných a návykových látok.

     Verte či neverte, konečne som sa cítil ako v poriadnom literárnom klube.

 

O NÁS

Moja fotka
Martin, Turiec, Slovakia
literárny spolok mladých umelcov martinských

Blog Archive